Szerzői jogok

Szerzői jogok védelme

Szerzői jogok

1.1 A sophieinvitations.ro aki az adatbázis előállítását saját nevében és kockázatára kezdeményezte és gondoskodik az ehhez szükséges ráfordításokról, mint adatbázis-előállító és az adatbázis, mint gyűjteményes mű tekintetében szerkesztő szellemi tulajdona a sophieinvitations.ro oldalon található tartalom. Az oldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és román törvények védik. A honlapon található bármely tartalom, így különösen információ, szöveg, grafika, megjelölés, ikon, kép, video- és zenei anyag, védjegy, hirdetés, terv, elrendezés, beosztás, grafikai megjelenítés, valamint a honlap meghatározó jellemvonásai a szerzői jog, a védjegy és más szellemi alkotásokra vonatkozó jog által védett. A sophieinvitations.ro fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A sophieinvitations.ro domain név, valamint a “sophieinvitations.ro” elnevezés és megjelölés és logo jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a sophieinvitations.ro előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

separator

1.2 A felhasználó az oldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött rész további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, átdolgozására.

separator

1.3 A sophieinvitations.ro előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek feldolgozása és bármely célból történő hasznosítása.

separator

1.4 A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után és a Szerzői jogok megsértését jelenti. A sophieinvitations.ro követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

separator

1.5 Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.